طرز تهیه آش برگ مو، غذایی جدید با برگ مو
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
آش برگ مو از غذاهای اصیل شهر ارومیه است
برگ مو یکی از نوبرانه های خوش مزه فصل بهار است که همه خانم ها با آن دلمه درست می کنند. این بار با برگ مو یک آش خوشمزه و عالی درست کنید. این آش از غذاهای اصیل شهر ارومیه است.
مواد برای آش یرگ مو : برای 6 نفر
پیاز | یک عدد |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
آب گوشت | یک لیتر |
بلغور | یک سوم پیمانه |
برنج | یک سوم پیمانه |
مرزه (خرد شده) | 2 قاشق غذاخوری |
شوید (خرد شده) | یک دوم پیمانه |
برگ مو | 500 گرم |
آبغوره | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش برگ مو :
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد می کنیم و با روغن تفت میدهیم، سپس ادویه را اضافه می کنیم.
بعد از تفت دادن، آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم.
برگ مو های شسته شده را به اندازه مناسب خرد و به مواد اضافه می کنیم.
بلغور و برنج شسته شده را به مواد اضافه می کنیم.
شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می کنیم؛ حرارت را کم می کنیم و می گذاریم آش بپزد.
گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط می کنیم و به صورت کوفته های ریزی در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم و آن را به آش اضافه می کنیم.
برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده میکنیم.
قبل از سرو، آش را با نعناع و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین میکنیم.
منبع : khorasannews.com
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.