دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه بیسکویت جو پرک

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

بیسکویت جو پرک,پخت بیسکویت جو پرک

با درست کردن این بیسکویت از خوردن یک تغذیه سالم و خوشمزه لذت ببرید .

آماده سازی : 25 دقیقه 
پخت : 15 دقیقه 

مواد لازم :

 کره نرم کرده 200 گرم
 تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 پیمانه
جو پرک 2 پیمانه
شکر قهوه ای1 پیمانه
شیره2 قاشق غذا خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
جوش شیرین1 قاشق چای خوری
شکلات چیپسی برای تزئینبه میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را خوب بزنید تخم مرغ و وانیل را مخلوط و به کره و شکر اضافه و خوب هم بزنید تا کرمی شود.

الان مواد خشک آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین الک شده و جوپرک آسیاب شده را مخلوط و بعد به مواد بالا اضافه کنید. مدت 15دقیقه کنار بگذارید.

خمیر را با وردنه باز و قالب بزنید یا بصورت توپی درآورده کمی فشار داده تا پهن شود و روی هر کدام یک شکلات قرار دهید . سینی فر را چرب و شیرینی را با فاصله قرار دهید با حرارت 160 به مدت 12 -15دقیقه تا بپزد .

منبع : beryooni.com

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا