آشپزی

طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

درست کردن قلیه مرغ,تهیه قلیه مرغ

این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید

 

قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است. این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید.

مواد لازم برای قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی :

سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به‌ دو) دو پیمانه
تمر هندی  نصف بسته
 رب گوجه فرنگی  نصف قاشق غذاخوری
 سینه مرغ  یک عدد کامل
پیاز نگینی ریز خرد شده یک‌ دوم پیمانه
سیر چهار حبه بزرگ
زعفران دم کشیده به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی :
تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس می‌کنیم و عصاره آن  را از صافی رد می‌کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را با کمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.

تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.
سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.
کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.

وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام  شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.
کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.

منبع : انجمن بیماران دیابتی – seemorgh.com


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/qlyh-chicken1-diabetics1.html

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا