امشب شیر زردچوبه را امتحان کنید
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
دفعه دیگری که دچار مشکلات گوارشی، درد عضلانی، یا نشانه های سرماخوردگی شدید، می توانید میکس شیر بادامی برای خود درست کنید که موادش به راحتی در آشپزخانه تان پیدا می شود. ستاره های این نسخه زردچوبه و زنجبیل هستند – دو ادویه با خواص بسیار زیاد برای سلامت.
زنجبیل خواص ضد میکروبی دارد، که می تواند ویروس ها را قبل از مختل کردن سیستم ایمنی بدن متوقف کند (مانند عفونت های تنفسی شایع)، همچنین زنجبیل راه حلی شناخته شده برای تهوع و مشکلات گوارشی است.
کورکومین، ماده فعالی که در زردچوبه وجود دارد، یک ضد التهاب طبیعی است که نشان داده می تواند درد عضلانی بعد از یک ورزش سخت را کاهش دهد، سردرد را در همان ابتدا متوقف کند، و گوارشتان را بهبود ببخشد.
نکته: اگر ترجیح می دهید شیر زردچوبه خود را گرم بنوشید، می توانید بدون نگرانی آن را در مایکروفر یا روی اجاق گرم کنید.
مواد لازم:
- 1 فنجان شیر بادام شیرین نشده
- یک دوم قاشق چای خوری پودر زردچوبه
- یک دوم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
- یک چهارم قاشق چای خوری هل خرد شده
- یک قاشق چای خوری شیرین کننده به انتخاب خودتان (من با عسل شیرین می کنم)
روش آماده کردن:
1- تمام مواد گفته شده را در یک بطری ( مانند بطری مربا ) بریزید، در بطری را محکم ببندید، و به مدت 2 دقیقه خوب تکان دهید.
2- سپس به آرامی محتوای بطری را روی یک صافی بریزید. حالا می توانید آنچه را که از صافی گذشته میل کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
- کالری: 60
- کالری از چربی:24
- چربی کل: 2.7 گرم
- چربی اشباع: 0.1 گرم
- کلسترول: 0 میلی گرم
- سدیم: 181 میلی گرم
- پتاسیم: 219 میلی گرم
- کربوهیدرات: 9.5 گرم
- فیبر رژیمی: 1.5 گرم
- قند: 5.8 گرم
- پروتئین: 1.2 گرم
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/266957/امشب-شیر-زردچوبه-را-امتحان-کنید
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.