دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

هات‌چاكلت مخصوص

[ad_1]

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

شکلات خورها می‌دانند شکلات داغ چقدر می‌چسبد، حالا تصور كنيد اين نوشيدني از مخلوط چندين ماده شيرين و مقوي هم درست شده باشد، چه مي‌شود؛ يك معجون فصل كه براي پذيرايي از مهمانان هم مناسب است.


مجله سیب سبز: شکلات خورها می‌دانند شکلات  داغ چقدر می‌چسبد، حالا تصور كنيد اين نوشيدني از مخلوط چندين ماده شيرين و مقوي هم درست شده باشد، چه مي‌شود؛ يك معجون فصل كه براي پذيرايي از مهمانان هم مناسب است.

هات‌چاكلت مخصوص

مواد لازم

  • 2 ق س پودركاكائو
  • 1 ق‌س شكر
  • 1 پيمانه شير
  • 1 ق‌س پودر پسته
  • 1 ق‌س پودر فندق
  • مقداري پودر دارچين
  • مقداري خامه فرم‌گرفته

طرز تهیه:

1.  دارچين، پودر كاكائو و شكر را با شير در يك شيرجوش ريخته و خوب با يكديگر حل كنيد. شيرجوش را روي حرارت بگذاريد و مواد را بجوشانيد.

2.پودر پسته و پودر فندق را هم اضافه كرده و شيرجوش را از روي حرارت برداريد. نوشيدني را داخل ليوان يا فنجان مورد نظرتان بريزيد. در صورت دلخواه با دارچين، پودر پسته و پودر فندق و يا خامه  تزیين كنيد.

نکته : می‌توانید با مواد دیگری هات چاکلت مخصوص را تزیین کنید، مثلا با پودر نارگیل و پودر گردو .

فوت و فن

مي‌توانيد از اسپري خامه كه در سوپرماركت‌هاي بزرگ و فروشگاه‌هاي لوازم قنادي به فروش مي‌رسند، براي تزیين نوشيدني‌تان استفاده كنيد.

[ad_2]

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا