هاتچاكلت مخصوص
[ad_1]
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
شکلات خورها میدانند شکلات داغ چقدر میچسبد، حالا تصور كنيد اين نوشيدني از مخلوط چندين ماده شيرين و مقوي هم درست شده باشد، چه ميشود؛ يك معجون فصل كه براي پذيرايي از مهمانان هم مناسب است.
مجله سیب سبز: شکلات خورها میدانند شکلات داغ چقدر میچسبد، حالا تصور كنيد اين نوشيدني از مخلوط چندين ماده شيرين و مقوي هم درست شده باشد، چه ميشود؛ يك معجون فصل كه براي پذيرايي از مهمانان هم مناسب است.

مواد لازم
- 2 ق س پودركاكائو
- 1 قس شكر
- 1 پيمانه شير
- 1 قس پودر پسته
- 1 قس پودر فندق
- مقداري پودر دارچين
- مقداري خامه فرمگرفته
طرز تهیه:
1. دارچين، پودر كاكائو و شكر را با شير در يك شيرجوش ريخته و خوب با يكديگر حل كنيد. شيرجوش را روي حرارت بگذاريد و مواد را بجوشانيد.
2.پودر پسته و پودر فندق را هم اضافه كرده و شيرجوش را از روي حرارت برداريد. نوشيدني را داخل ليوان يا فنجان مورد نظرتان بريزيد. در صورت دلخواه با دارچين، پودر پسته و پودر فندق و يا خامه تزیين كنيد.
نکته : میتوانید با مواد دیگری هات چاکلت مخصوص را تزیین کنید، مثلا با پودر نارگیل و پودر گردو .
فوت و فن
ميتوانيد از اسپري خامه كه در سوپرماركتهاي بزرگ و فروشگاههاي لوازم قنادي به فروش ميرسند، براي تزیين نوشيدنيتان استفاده كنيد.
[ad_2]
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.