آشپزی

طرز تهیه میتلف یا meatloaf

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

درست کردن میتلف,مواد لازم برای میتلف

برای برش میتلف اجازه دهید که کمی سرد شده و برش بزنید تا خرد نشود

زمان آماده سازی : 45 دقیقه
زمان پخت : 75 دقیقه
تعداد برای : 4 نفر

 

مواد لازم برای میتلف :

گوشت چرخ شده  750 گرم
کرفس یک و نیم پیمانه
 پیاز داغ طلایی  3 قاشق غذاخوری
 سبزی خرد شده یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر یک و نیم پیمانه
آرد سوخاری یک و نیم پیمانه
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده 1 قاشق مرباخوری
هویج 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم


طرز تهیه میتلف :
پیاز را نگینی ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت داده تا نرم شود. سپس از روغن خارج کرده و در همان روغن هویج ریز خرد شده و کرفس و فلفل دلمه ای را کمی تفت داده تا نرم شود.

گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچین کامل ورز داده تا یک دست شود سپس کرفس، فلفل دلمه ای، هویج و پیاز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.

در روغن باقی مانده رب را کمی تفت دهید و پس از سرد شدن به گوشت به همراه زعفران اضافه نمایید.

آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به مایه گوشتی افزوده و کاملا ورز دهید تا یک دست شود.

قالب مخصوص (قالب میتلف یا پاند کیک) را کامل چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و روی قالب را فویل کشیده و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه طبقه پایین قرار دهید.

 

پس از 45 دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته و دوباره قالب را در فر به مدت 30 دقیقه دیگر قرار دهید.

پس از این زمان میتلف شما آماده است میتلف را از قالب خارج کرده برش زده و همراه با سبزیجات آب پز به عنوان دورچین و کمی برنج قالبی یا پوره سیب زمینی سرو نمایید.

نکاتی برای پخت میتلف :
قالب لُف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند که برای این غذا و بسیاری دیگر از غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد.

این غذا را با سس گوجه فرنگی یا تمام زیر مجموعه های این سس مادر می توانید سرو نمایید.

برای برش این غذا اجازه دهید که کمی سرد شده و سپس برش بزنید تا بهتر برش خرده و خرد نشود.

سبزی ساطوری شده (نعناع، ترخون، مرزه و جعفری)…. جعفری بیشتر از سایر سبزی ها.

میتلف غذایی اصالتا اروپاییست که احتما تاریخچه آن به کشور آلمان بر می گردد. این خوراک گوشتی خوشمزه و معطر می تواند غذایی ساده و متفاوت باشد بر سر سفره های رنگین شما.

منبع : peymooneh.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا