مواد لازم:
فلفل دلمهاي سه عدد
رب گوجهفرنگي سه قاشق غذاخوري
پياز خلالشده دو عدد
قارچ يك كيلوگرم
آبليمو دو قاشق غذاخوري
ادويهكاري يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پيازسرخ کرده سپس فلفل دلمهاي را به صورت خلال در آورده، به پياز اضافه كرده و كمي تفت ميدهيم.
قارچها را ورقه كرده و در روغن تفت داده و به مخلوط پياز و فلفل اضافه میکنیم.
ادويهكاري، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را به مواد اضافه میکنیم.
سپس بهمراه یک لیوان آب اجازه میدهیم خورش پخته وجابیفتد.
منبع : آشپزخونمون