آشپزی

دال حبوبات – آبگوشت گیاهخواران

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

آبگوشت گیاهخواران,دال حبوبات

 

دال حبوبات که بین گیاهخوارن به آبگوشت گیاهی معروف می باشد،غذای کاملی است که از نظر تعداد اسیدهای آمینه در وضعیت مناسبی قرار دارد.

 

مواد لازم :

 

نخود ازشب قبل خيس شده

يک پيمانه

لوبياسفيد ازشب قبل خيس شده

يک پيمانه

لوبيا چيتی ازشب قبل خيس شده

2/1پيمانه

سویا

2/1 پيمانه

روغن

2/1 پيمانه

سيب زميني

نيم کيلو

گوجه فرنگي

نيم کيلو

ليموعمانی

6 تا 8 عدد

زردچوبه

8 قاشق چايخوري

نمک

8 قاشق چايخوري

پودر فلفل قرمز

2 قاشق چايخوری

 

طرز تهیه :

 

نخود لوبيا سفيد و لوبيا چيتي را که حداقل 3ساعت خيس کرده ايم همراه با آب کافي (12پيمانه) در قابلمه مناسبي مي ريزيم و با حرارت زياد به جوش مي آوريم. پس ازجوش آمدن آب  در قابلمه را مي گذاريم وحرارت را ملايم مي کنيم تا حبوبات حدود 2ساعت به آرامي بپزد. سپس سويا را 10 دقيقه خيس مي کنيم و از صافي مي ريزيم تا آب آن گرفته شود. روغن را در ماهيتابه داغ مي کنيم وسويا را 2دقيقه با حرارت متوسط تفت مي دهيم. آنگاه سويا سيب زميني پوست کنده درسته گوجه فرنگي چهارقاچ ليمو عماني زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبيا ي پخته شده اضافه مي کنيم و مي گذاريم با همان حرارت ملايم حدود 2 ساعت بپزد و کاملا جا بيفتد. مي توانيد آب دال را جداگانه در يک کاسه بريزيد وسپس محتويات قابلمه را بکوبيد وله کنيد. اين دال را با سبزي خوردن میل کنيد.

 

منبع : groohashpazi


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/rejimi-ghaza/dahl-beans-vegetarian-broth.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا