سوپ ذرت؛ پیش غذا یا غذای اصلی؟!
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
سوپ ذرت از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. پختن این سوپ ساده است. با اضافه کردن ماهی و یا سایر غذا های دریایی می توانید این سوپ خوشمزه را به عنوان غذای اصلی هم میل کنید.
مواد لازم:
- کرفس ۱ شاخه
- پیاز ۱ عدد متوسط
- روغن زیتون به میزان لازم
- آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- شیر کم چرب ۸۵۰ میلی لیتر
- سیب زمینی ۱ عدد
- پیازچه ۳ ساقه
- ذرت ۱۷۰ گرم
طرز تهیه:
1-در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن زیتون بریزید و گرم کنید. کرفس، پیاز و آویشن (خشک شده) را در آن بریزید و تفت دهید تا سبزیجات شروع به قهوه ای رنگ شدن، بکنند.
2- آرد را روی سبزیجات بپاشید و برای چند دقیقه تفت دهید. شیر و سپس سیب زمینی را اضافه کنید. مواد را مدام هم بزنید تا بجوشند و تا سیب زمینی ها نرم شوند برای حدود 10 دقیقه، بپزید.
3- وقتی سیب زمینی ها پختند، برگ های کرفس، پیازچه و ذرت (و در صورت تمایل تره و یا جعفری) را به سوپ اضافه کنید. آن ها را تا تمامی سبزیجات نرم شوند بپزید و سرو کنید.
نکات:
1– کرفس را تمیز بشویید. برگ های آن را جدا کرده و کنار بگذارید. کرفس و پیاز را خرد کنید. برگ ها ی کرفس را جدا خرد کنید.
2– سیب زمینی را تمیز بشویید. پوست آن را جدا کنید و آن را ریز مکعبی برش دهید.
3– پیازچه ها را هم تمیز بشویید و نازک حلقه حلقه کنید.
4– می توانید از ذرت یخ زده هم استفاده کنید.
5– در صورت تمایل می توانید در پایان یک چهارم پیمانه تره و یا جعفری خرد شده هم در آن بریزید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/346210/سوپ-ذرت-پیش-غذا-یا-غذای-اصلی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.