دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

درست کردن کیک میوه ای بدون شکر,پخت کیک میوه ای

طرز تهیه کیک میوه‌ ایِ بدون شکر

مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود، در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.

مواد لازم برای کیک میوه ای بدون شکر :

کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
آرد معمولی 350 گرم
 بکینگ پودر2 قاشق چایخوری
 پودر ادویه مخلوط1 قاشق چایخوری
برگه زردآلو خرد شده75 گرم
خرمای خشک خرد شده75 گرم
گیلاس شکری خرد شده75 گرم
کشمش100 گرم
شیر125 میلی لیتر
تخم مرغ زده شده2 عدد
پوست رنده شده پرتقال1 عدد
آب پرتقال6 قاشق غذاخوری
عسل3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.

قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

توصیه سرآشپز:
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید.

منبع : avayesalamati.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا