کاپوچینوی خانگی، بدون نیاز به دستگاه
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
نوعی شیر قهوهٔ ایتالیایی است که مخلوطی از اسپرسو یا همان قهوهٔ پررنگ، شیر داغ کف کرده روی آن است. از پودر کاکائو و یا پودر دارچین جهت طعمدهی و تزیین روی کفِ شیر نیز استفاده میگردد. در این مطلب طرز تهیه کاپوچینو بدون نیاز به دستگاه را به شما آموزش می دهیم.
وبسایت مواد لازم: نوعی شیر قهوهٔ ایتالیایی است که مخلوطی از اسپرسو یا همان قهوهٔ پررنگ، شیر داغ کف کرده روی آن است. از پودر کاکائو و یا پودر دارچین جهت طعمدهی و تزیین روی کفِ شیر نیز استفاده میگردد. در این مطلب طرز تهیه کاپوچینو بدون نیاز به دستگاه را به شما آموزش می دهیم.
- 200 میلی لیتر شیر چرب
- ½ قاشق چایخوری شکر
- قهوه یا اسپرسو دم کرده
طرز تهیه:
1-شیر سرد را با شکر مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار می دهیم تا بجوش بیاید .ظرف را از روی حرارت برداشته و با استفاده از همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خوب کف کن نکته اینجاست که باید از یک طرف شروع به هم زدن کنید و به صورت چرخشی از همزن استفاده نکنید.
2-قهوه را دم کرده که می توان از قهوه ترک استفاده کرد و یا اسپرسو که طرز تهیه قهوه ترک و اسپرسو در سایت در قسمت نوشیدنی ها موجود است.
3-داخل فنجان تا یک سوم آن قهوه می ریزیم و با استفاده از یک قاشق شیر گرم را داخل فنجان می ریزیم تا دوسوم فنجان و آخرین مرحله اضافه کردن کف شیر هست. استاندارد اندازه فنجان کاپوچینو 150-180ml است. اما شما می توانید فنجان بزرگتر در صورت نیاز استفاده کنید.
4-و در انتها می توانید روی آن را با پودر دارچین یا قهوه تزئین کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/351260/کاپوچینوی-خانگی-بدون-نیاز-به-دستگاه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.