نان با زیتون، گوجه و رزماری
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت آشپزباشی: نان با زیتون، گوجه و رزماری از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم
مواد لازم:
- آرد ۵۰۰ گرم
- آرد سمولینا ۱ قاشق غذاخوری
- خمیرمایه ۱۴ گرم
- روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
- زیتون سیاه ۱۰۰ گرم
- گوجه خشک شده ۱۵۰ گرم
- رزماری ۳ شاخه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1. آرد را با آرد سمولینا، خمیر مایه و قدری نمک ترکیب کنید.روغن زیتون را با 320 میلی لیتر آب گرم مخلوط کنید. میان آرد را با دست گود کنید و مواد مایع را به تدریج به آن اضافه کنید و با چنگال با هم ترکیب کنید.
2. خمیر را گرد کنید، روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و برای 10 دقیقه ورز دهید ، تا کشدار شود. دیواره های کاسه ای را آردپاشی کنید، خمیر را در آن گذاشته و برای 30 تا 60 دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
3. از قبل فر را با حرات 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر ور آمده را در سینی (28 در 20 سانتی متری) چرب شده قرار دهید و بر روی آن کمی نمک بپاشید. انگشتانتان را چرب کنید و خمیر را در قالب باز کنید.
4. گوجه خشک و زیتون ها را در خمیر فرو کنید به حالتی که بخشی از آن ها بیرون از خمیر باشد. بر روی آن ها کمی نمک و فلفل بپاشید و برگ های رزماری را روی سطح خمیر بریزید.
5. بر روی خمیر کمی روغن زیتون بپاشید و آن را برای حدود 30 دقیقه، تا نان طلایی و مغز پخت شود، در فر داغ قرار دهید. نان را از سینی خارج کنید، آن را برش دهید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی نان با زیتون، گوجه و رزماری :
1- از یک قاشق غذاخوری سر پر آرد سمولینا استفاده کنید.
2- به روغن زیتون اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
3- هسته های زیتون ها را جدا کنید و یا از ۷۵ گرم زیتون بدون هسته استفاده کنید. زیتون را ورقه ورقه کنید.
4- برگ های رزماری را از شاخه جدا کنید.
5 خمیر باید بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه استراحت کند.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/364790/نان-با-زیتون-گوجه-و-رزماری
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.