چرا جنین در رحم سکسکه می کند؟
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از زنان همراه باشید :
سکسکه جنین در شکم مادر یک امر کاملاً طبیعی است
سکسکه جنین در شکم مادر یک امر کاملاً طبیعی است و معمولاً اغلب مادرها آن را حس میکنند. ظاهرا سکسکه جزیی از تکامل اعصاب جنین است. برخی از مادران این سکسکهها را به صورت یک سری حرکت ریتمیک کوچک در روز حس میکنند.
سکسکه جنین در شکم مادر یک امر کاملاً طبیعی است و معمولاً اغلب مادرها آن را حس میکنند.
جنین احتمالاً در اواخر سه ماهه اول یا اوایل سه ماهه دوم بارداری شروع به سکسکه میکند، البته ممکن است در این مرحله این سکسه را اصلاً احساس نکنید.
ظاهرا سکسکه جزیی از تکامل اعصاب جنین است. برخی از مادران این سکسکهها را به صورت یک سری حرکت ریتمیک کوچک در روز حس میکنند، اما برخی دیگر تنها یک بار در روز متوجه یک حرکت کوچک میشوند که این همان سکسکه است. بر خلاف لگد زدن که تنها بخشی از شکم تکان میخورد، هنگام سکسکه معمولا تمام شکم تکان میخورد.
سکسکه در مورد نوزادان تازه متولد شده نیز امری طبیعی است. بنابراین پس از زایمان اگر دیدید کودکتان گاهی سکسکه میکند، تعجب نکنید.
انقباض دیافراگم در جنینهای بالغ باعث سکسکه میشود
علل سکسکه در جنین
علل انقباض دیافراگم
انقباض دیافراگم در جنینهای بالغ باعث سکسکه میشود. برای آنکه جنین در رحم سکسکه کند، باید از یک سیستم عصبی مرکزی کامل برخوردار باشد. سیستم عصبی مرکزی به جنین کمک میکند که در مایع آمنیوتیک رحم نفس بکشد. در صورتی که این مایع وارد ریه شود، دیافراگم به سرعت منقبض شده و جنین سکسکه میکند. سکسکه در جنین امری رایج است و در سونوگرافی به صورت حرکات ریتمیک دیده میشود. سکسکه جنین پدیدهای بازتابنده است و معمولا باعث ناراحتی او نمیشود. علاوهبراین، سکسکه ریهی جنین را برای تنفس بهتر پس از تولد آماده کرده و ضربان قلب او را در سه ماهه سوم تنظیم میکند.
پیچخوردگی بند ناف
در برخی از موارد، سکسکه جنین به این علت رخ میدهد که هوای کافی به او نمیرسد. اگر شدت و دفعات سکسکه به طور ناگهانی کاهش یافت، سریعا به یک پزشک متخصص مراجعه کنید تا احتمال پیچخوردگی بند ناف بررسی شود. پیچخوردگی بند ناف زمانی رخ میدهد که بند ناف به دور گردن جنین میپیچد و از رسیدن هوای کافی به ریه جلوگیری میکند. زمانی که بند ناف به دور گردن میپیچد، ضربان قلب جنین افزایش یافته و جریان خون منتقله از طریق بند ناف کاهش مییابد.
خودتان بررسی کنید
تلاش کنید از هر حرکت جنینتان لذت ببرید و از این حرکات به عنوان علامتی در جهت سلامت او کمک بگیرید. برای این که بهتر است هرگونه حرکت نوزاد را ثبت کنید.
همیشه حرکات جنین را تجزیه و تحلیل کنید و اگر لازم شد با پزشک در این باره صحبت کنید. برای اطمینان از حرکات جنین میتوانید سونوگرافی نیز انجام دهید تا از سلامت جنین مطمئن شوید.
منابع:
hidoctor.ir
alodoctor.ir
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای زنان
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.