چاو چامین گوشت؛ غذای چینی سازگار با ذائقه ایرانی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
- سس سیر (برای ذائقه خودتان) خیلی کم
- سس ورچستر شایر 100 گرم
- سویا سس 100 گرم
- جوز هندی نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- ادویه خاجا نصف یک قاشق چای خوری
- اجی نو موتو یک قاشق چای خوری
- استرانیس یک قاشق چا خوری
- جوانه ماش یا گندم 100 گرم
- فلفل دلمه رنگی مثل سبز قرمز زرد نارنجی هرنگ که خودتون دوست دارین یک یا دو عدد
- کدو یک عدد
- فیله گوشت گوساله (به صورت خلالی) 300 گرم
- سس اویستر صدف 100 گرم
- روغن زیتون (برای تفت به میزان دلخواه) ..
طرز تهیه:
1-
سبزیجاتی که خدمتتون عرض شد را از قبیل فلفل دلمه و کدو را خلالی به اندازه های یک دست برش دهید.
2-اول در داخل قابلمه ای که اب ان در حال جوش است به مدت نیم دقیقه با توری نگه دارید تا کمی نرم شود و رنگ خودش را از دست ندهد.
3-اکنون سریع زیر اب سرد سردشون کنید.
4-درون مایتابه خود گوشت های خود را با سس های ذکر شده و روغن زیتون کمی تفت دهید.
5-و سپس سبزیجات را اضافه کرده و ادویه جات را هنگام تفت اضافه کنید.
6-فراموش نکنید مرحله تفت پایانی شما که مرحله مخلوط سبزیجات و گوشت هست.
7-باید تنها دو دقیقه طول بکشد.
8-در غیر اینصورت رنگ زیبای بشقابتون حفظ نخواهد شد.
9-جوانه ماش یا گندم را برای تزیین استفاده کنید، یا از کمی نودل سرخ شده.
10-باید ذکر کنم که نودل سرخ شده هم طعم خوبی داره بستگی به ذائقه خودتون داره.
11-اگر به خاجا یا استرانیس و یا اجی نو موتو دسترسی ندارید میتونید طعم غذای خود را بر پایه ادویه های زیر ببندید.
- سس سیر یا پودر سیر
- فلفل سیاه
- جوز هندی
- کمی پودر میخک
12-جعفری خشک خیلی کم و کمی تخم گشنیز اسیاب شده.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.