طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای :
| فیله مرغ | دو عدد سینه مرغ کامل | 
| آب لیمو | یک چهارم لیوان | 
| پیاز | 2 عدد بزرگ | 
| نمک و فلفل | به مقدار لازم | 
| ادویه و زردچوبه | به مقدار لازم | 
| زعفران آب کرده | به مقدار لازم | 
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.
نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :
دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود.
گردآوری : بخش آشپزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.









