آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است
آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :
نخود و لوبیا | 1 پیمانه |
لوبیا چیتی | یک دوم پیمانه |
عدس | یک دوم پیمانه |
گوشت گردن گوسفند | 1 كیلوگرم |
پیاز | 1 عدد درشت |
بادمجان ورقه كرده و سرخ كرده | 4 عدد درشت |
نمك، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
کشک | 1 پیمانه |
سیر سرخ كرده | 4 حبه |
نعنا داغ | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه آبگوشت كشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آنگاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجانها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
كشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.
یادآوری:
آبگوشت میباید خوب جا بیفتد و بعد بادمجانها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.
منبع : shorshirin.blogfa.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.