آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر شمالی بدون فر

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مرغ شکم پر شمالی,مرغ شکم پر مازندرانی

آموزش درست کردن مرغ شکم پر

حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :

سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه ) ۴۰۰ گرم
 پياز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده  ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادويه به ميزان لازم
زعفران دم شده به ميزان لازم
مرغ ۱ عدد ( ۱/۵ كيلو گرم )
آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ شکم پر :
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و آن را می دوزيم، مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی آب می گذاريم بپزد.

 

منبع : shomalgardi.com

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا