طرز تهیه پای شکلات با چوب شور
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وبسایت روزیاتو: چوب شور که تا به حال حتما خورده اید؟ امروز می خواهیم طرز تهیه نوعی پای شکلات را به شما آموزش دهیم که در آن از چوب شور استفاده شده است.
- برای نان پریتزل
- ۵ پیمانه چوب شور خرد شده
- ۸ قاشق غذاخوری کره آب شده
- یک سوم پیمانه شکر قهوه ای
- برای فیلینگ شکلات
- یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
- ۱٫۵ پیمانه شکر
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- ۴ عدد زرده تخم مرغ
- ۳ پیمانه شیر
- ۲۰۰ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
- ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
طرز تهیه:
۱– فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲– در یک کاسه، چوب شورها، کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس آنها را درون قالب پای ریخته و فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.
۳– نان پریتزل را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی گردد، سپس در دمای اتاق بیرون بگذارید تا خنک شود.
۴– در این مرحله، در یک شیرجوش متوسط، نشاسته ذرت، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.
۵– زرده تخم مرغ و شیر را اضافه نموده و روی حرارت متوسط آنها را به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست گشته و به غلظت پودینگ برسند.
۶– پس از رسیدن به غلظت موردنظر، زیر شعله را خاموش نموده و خرده های شکلات، وانیل، کره و آب لیمو ترش را بیفزایید.
۷– مواد را به اندازه ای هم بزنید که کاملا یکدست و لطیف شود.
۸– سپس آن را درون نان پریتزلِ پخته و سرد شده بریزید و با کاردک سطحش را صاف نمایید.
۹– پای را بدون هیچ پوششی به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت و آماده سرو گردد.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.