آموزش طبخ ماهی سالمون به روش آسیایی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت سوران: در این مطلب طرز تهیه ماهی سالمون به روش آسیایی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم مورد استفاده تان قرار بگیرد.
مواد لازم:
- فیله سالمون (با پوست) ۴ عدد
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- سرکه برنج ۱ قاشق غذاخوری
- سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای (مواد لازم برای طبخ ماهی) ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی را (به چهار قسمت ببرید) ۴۵۰ گرم
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- سس سویا ۱ قاشق چایخوری
- سس سیر ۱ قاشق چایخوری
- روغن کنجد (مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) ۲ قاشق غذاخوری
- کلم بروکلی ۲۲۵ گرم (حدود ۴ فنجان)
- پیازچه خرد شده ۲ عدد
طرز تهیه طبخ ماهی سالمون به روش آسیایی:
1. فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید.
2. روغن کنجد، سس سیر، سس سویا و نمک (از مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و بعد سیب زمینی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سیب زمینی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف چیده و برای ۲۰ دقیقه طبخ کنید. بعد از این زمان آن ها را درآورده و در ظرف کمی جا به جا کنید تا بتوانید ماهی و بروکلی را داخل آن بگذارید.
3. حالا یک کاسه بزرگ برداشته و شکر، سس سویا، کره، سرکه و نمک را داخل آن مخلوط کنید. دو قاشق از این مخلوط را در یک کاسه متوسط دیگر بریزید. حالا سالمون را به کاسه متوسط گذاشته و خوب بچرخانید. بروکلی ها را هم به کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.
4. حالا ماهی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف فر چیده و بروکلی ها را هم اضافه کنید. باقی مانده مخلوط هر دو کاسه را روی تمام مواد داخل ظرف فر بریزید و آن ها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار بدهید تا ماهی ها خوب بپزند. در آخر پیازچه ها را روی غذا ریخته و سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/402517/آموزش-طبخ-ماهی-سالمون-به-روش-آسیایی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.