سالاد و ترشی

سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :

وب‌سایت آشپزباشی: این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

 

 مواد لازم:

  • پیاز قرمز ۱عدد
  • شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۴ حبه
  • سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • سس خردل ۱ قاشق چای خوری
  • عسل ۱ قاشق چای خوری
  • سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • شاهی ۱۰۰ گرم
  • کاهو ۱ عدد
  • سیب ۱ عدد
  • کرفس ۳ شاخه
  • تربچه ۸ عدد
  • کالباس ۸ ورقه
  • پنیر چدار ۱۰۰ گرم
  • پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم

 

 

سالاد پلومن

 

طرز تهیه

1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.

2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.

3. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.

4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:

1.  پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.

2.  برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.

3.  وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.

4.  کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.

5.  کالباس را خرد کنید.

6.  پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید. 


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/401867/سالاد-پلومن-باکلاس-و-رژیمی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا