طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- ۲۲۵ گرم پاستا نواری
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز درشت شیرین
- ۱ قاشق غذاخوری رزماری
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- نمک و فلفل سیاه
- ۴۵۰ گرم میگوی پوست کنده
- ۱ پیمانه سرکه سفید
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- پنیر پارمسان برای تزئین
طرز تهیه:
1-دو سوم قابلمه را با آب پر کرده و درون آن نمک و کمی روغن بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد.
2-سپس پاستا را درون آن ریخته و به مدت ۸ تا ۹ دقیقه اجازه دهید جوش بخورد تا نرم شود. سپس آبکش کنید.
3-یک تابه متوسط را روی حرارت گذاشته و کمی روغن زیتون درون آن بریزید. پیاز را به آن اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و طلایی شود.
4-سیر، رزماری، آویشن، پاپریکای دودی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
5-میگوها را اضافه کرده و بگذارید ۶ دقیقه پخته شوند.
6-سرکه سفید و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید. مراحل پخت را تا تبخیر بخشی از سرکه ادامه دهید.
7-پاستای پخته شده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/406745/طرز-تهیه-پاستای-میگو-با-طعم-لیمو-و-پاپریکا
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.