سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وبسایت دانشنامه آشپزی فارسی: سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
- سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم
- شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری
- کره : 60 گرم
- آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
- گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .
3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .
4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.
6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/413098/سیب-زمینی-کاراملی-پیش-غذای-شیرین-و-آبدار
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.