طرز تهیه شیرینی هویج و بادام
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
تجربه سرمای زمستان با شیرینی هویج و بادام
حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجبیل باعث گرمی آن شده است.
مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام :
پودر شکر | 125 گرم |
هویج رنده کرده | 2 عدد بزرگ |
زنجبیل تازه رنده کرده | 1 قاشق چایخوری |
بادام خردکرده | 150 گرم |
آرد | 300 گرم |
نشاسته گندم | 2 قاشق سوپخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 125 گرم |
پودر پسته | 2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه شیرینی هویج و بادام :
پودر شکر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بکینگ پودر را الک کنید، در مرکز آن حفره ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید. آن گاه تخم مرغ و کره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اکنون چانههای کوچکی از خمیر درست کنید و آنها را به شکل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یک از خمیرها بگذارید و لبههای هر یک را به هم بچسبانید.
اکنون خمیرهای آماده را در سینی چرب کرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.
منبع : shekarestan22.blogfa.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.