تبوله عدس؛ سالاد مدیترانهایِ نیم ساعته!
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش سالاد و ترشی همراه باشید :
وبسایت ایران کوک: سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.
- عدس 200 گرم
- پیازچه 1 دسته
- گوجه گیلاسی 200 گرم
- جعفری تازه 1 دسته
- نعنای تازه 1 دسته
- روغن زیتون بکر
- لیمو ترش بزرگ 1 عدد
طرز تهیه:
2-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
3-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/424744/تبوله-عدس-سالاد-مدیترانهایِ-نیم-ساعته
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای سالاد و ترشی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.