مواد لازم:
برنج 7 پیمانه
زعفران آبگرفته غلیظ شده با هل یک مثقال
شکر 300 . 2 کیلوگرم
روغن 100 گرم
کره یک قالب 100 گرمی
آب 14 پیمانه
دارچین به مقدار لازم برای تزئین
خلال بادام 150 گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
خلال پسته و بادام 50 گرم برای تزئین
گلاب و عرق بهارنارنج 1 پیمانه از هر دو
طرز تهیه :
ابتدا برنج را سه چهار بار می شوئیم و 4 برابر برنج آب ریخته با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. وقتی مغز آن پخته شد شکر را با کمی آب جوش آورده و داخل قابلمه ریخته و روغن آب شده همراه کره را هم به آن اضافه می کنیم. در آخر زعفران آبگرفته و هل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم. خلال بادامها را هم داخل آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرام آرام هم می زنیم تا جا بیفتد و آب نیندازد.
آب شله زرد نباید زیاد باشد و یا کم باشد نه خیلی سفت و نه خیلی شل.
بعد از کشیدن در ظروف مورد نظر با دارچین و خلال بادام و پسته روی آنرا تزئین می کنیم.