آشپزی

طرز تهیه كباب تركی با سس مخصوص

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

نحوه پخت كباب تركی,درست کردن كباب تركی

طرز تهیه كباب تركی با سس مخصوص

 

مواد لازم برای كباب تركی :

 گوشت چرخ كرده 500 گرم 
پياز ريز خرد شده  يک عدد 
زردچوبه،نمک،فلفل سياه و قرمز،دارچين،پودر ميخک   از همه يكم
 جعفری خيلی ريز خرد شده  سه قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس كباب تركی :

 گوجه فرنگی خيلی ريز خرد شده يک و نيم ليوان 
 پياز خرد شده دو قاشق غذاخوری 
 فلفل دلمه ريز خرد شده دو قاشق غذاخوری 
سير رنده شده  يک حبه 
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهيه كباب تركی و سس مخصوص : 

مواد كباب را مخلوط و يک ساعت داخل يخچال بگذاريد بعد در دست ورز بدهيد و داخل روغن سرخ كنيد. از روغن خارج و سس را داخل همان تابه درست كنيد.

 

سير و پياز را سرخ كنيد و گوجه و فلفل دلمه و نمک و فلفل را بريزيد. در تابه را بگذاريد تا گوجه آب بیندازد و بپزد بعد كباب ها را داخل سس بچينيد و با در بسته يک ربع بپزيد.

كباب خوشمزه تان را با نان يا برنج سرو کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا