طرز تهیه کیک شاتوت و جو برای رژیمی ها
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه دسر رژیمی و خوشمزه شاتوت
مواد لازم :
آرد : 230 گرم
وانیل : 1 قاشق چای خوری
پودر دارچین : 1 قاشق چای خوری
جوی دو سر : 200 گرم
کره : 170 گرم
نمک : نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل کیک :
مارمالاد شاتوت : 440 گرم
آرد ذرت : 45 گرم
آب لیمو : 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود . قالب را چرب کنید و درون آن کاغذ روغنی بیندازید . در ظرفی جوی دوسر ، آرد ، دارچین ، کره و نمک را مخلوط کنید . مواد را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت پایین روشن کنید . بعد از یک دقیقه سرعت مخلوط کن را بالا ببرید و برای دو دقیقه مواد را مخلوط کنید .
دو سوم مخلوط آماده شده را در قالب بریزید و کف ظرف پخش کنید و در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود . در این فاصله در ظرفی مارمالاد شاتوت ، آب لیمو و آرد ذرت را مخلوط کنید تا خوب یک دست شود .
مخلوط مارمالاد شاتوت را در قالب بریزید و دوباره مخلوط جو را اضافه کنید و خوب پخش کنید . قالب را به مدت 40 دقیقه درون فر بگذارید تا کیک آماده شود .
بعد از آن اجازه دهید کیک خنک شود و سرو کنید .
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.