آشپزی

غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت: خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یکی از معروف ترین غذاهای شمالی است که در گیلان طرفداران زیادی دارد. خورشی ترش و خوشمزه که اگر اهل خوردن غذاهای ترش باشید، بدون شک می تواند گزینه خوبی برای برنامه غذایی شما به حساب بیاید.

 

  • 3 عدد سینه مرغ
  • 500 گرم سبزی خورش
  • 2 عدد پیاز
  • 3 /1 پیمانه  لوبیا قرمز
  • 2 /1 پیمانه آبغوره
  • 5 ق س سماق
  • 3 /1 پیمانه غوره
  • 5 حبه سیر
  • روغن و نمک  به مقدار لازم

 

ترش سماق با کته قالبی

 

1.  سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس  مرغ خرد شده ، 3 قاشق سماق و نمک  را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ‌ها می‌توانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه  آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کرده‌اید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد.

 
2.  سبزی‌ها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزی‌های سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.

3.  پس از گذشت 2 ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد می‌توانید سبزی‌های تفت داده شده را با آبغوره و غوره‌ها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد – به روغن بیفتد – سپس با برنج سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/432728/غذای-ترش-دوست-دارید-ترشه-سماق-گیلانی-بخورید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا