از این کیک نمیشه گذشت!
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
وب سایت شور وشیرین: کیک کاپوچینو احتمالا یک گزینه از کیک هایی باشد که تقریبا همه عاشقش هستند. من که کسی را ندیده ام که از کیک های خانواده قهوه بدش بیاید. پیشنهادمان به شما این است که در این روز تعطیل این کیک را درست کرده و در کنار خانواده میل کنید.
- تخممرغ 3 عدد
- شکر قهوهای 50 گرم
- قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری
- آب جوش 80 میلیلیتر (یک سوم پیمانه)
- شکلات تلخ (آبکرده) 350 گرم
- خامه صبحانه 115 گرم
- آرد 125 گرم
- بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
- خامه فرم گرفته 300 گرم
- بریلوی توتفرنگی به میزان لازم
- ورق طلای خوراکی در صورت دلخواه
طرز تهیه:
1-فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع 25 سانتیمتری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید و محلول خنک شده قهوه را به آن بیفزائید.
2-سپس شکلات و خامه را افزوده و مخلوط کنید حالا مخلوط الک کرده، آرد و بیکینگپودر را به مایه تخممرغی بیفزائید و هم بزنید.
3-کنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
4-اینک پودر کاکائو را با خامه مخلوط کنید و آن را درون کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر، بریزید.
5-حالا روی کیکها را با خامه شکلاتی، قدری بریلوی توتفرنگی و ورق طلا بیارائید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/440135/از-این-کیک-نمیشه-گذشت
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.