دسر،شیرینی،مربا،نوشیدنی

از این کیک نمیشه گذشت!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :

وب سایت شور وشیرین: کیک کاپوچینو احتمالا یک گزینه از کیک هایی باشد که تقریبا همه عاشقش هستند. من که کسی را ندیده ام که از کیک های خانواده قهوه بدش بیاید. پیشنهادمان به شما این است که در این روز تعطیل این کیک را درست کرده و در کنار خانواده میل کنید.

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • شكر قهوه‌ای  50 گرم
  • قهوه فوری 1 قاشق سوپخوري
  • آب جوش 80 ميلي‌ليتر (يك سوم پيمانه)
  • شكلات تلخ (آبكرده)  350 گرم
  • خامه صبحانه 115 گرم
  • آرد 125 گرم
  • بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري
  • پودر كاكائو  2 قاشق سوپخوري
  • خامه فرم گرفته  300 گرم
  • بريلوی توت‌فرنگي به ميزان لازم
  • ورق طلاي خوراكی در صورت دلخواه

 

كيك كاپوچينو

طرز تهیه:

1-فر را با دماي  180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع 25 سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقي بزنيد و محلول خنك شده قهوه را به آن بيفزائيد.

2-سپس شكلات و خامه را افزوده و مخلوط كنيد حالا مخلوط الك كرده، آرد و بيكينگ‌پودر را به مایه تخم‌مرغي بيفزائيد و هم بزنيد.

3-كنون مایه فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. كيك را در قالب خنك كنيد و بعد آن را به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد.

4-اينك پودر كاكائو را با خامه مخلوط كنيد و آن را درون کیسه شيريني‌پزي داراي ماسوره ساده به قطر 1 سانتيمتر، بريزيد.

5-حالا روي كيك‌ها را با خامه شكلاتي، قدري بريلوي توت‌فرنگي و ورق طلا بيارائيد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/440135/از-این-کیک-نمیشه-گذشت

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا