تهیه – برگر با گوشت بوقلمون
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم :
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
- یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
- ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین
- ۱٫۵ قاشق چایخوری زیره سبز
- ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
تاپینگ:
- نان همبرگر کنجدی
- کاهوی خرد شده
- گوجه فرنگی ورقه ای
- پنیر ورقه ای
- آووکادو (اختیاری)
مایونز فلفلی:
- نصف پیمانه سس مایونز
- ۲ قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده
- نصف یک عدد لیموترش
طرز تهیه:
1-گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
2- یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و ۴ گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.
3-سطح آن ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.
4- ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.
5- برگرهای بوقلمون را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.
6- برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو، گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/471264/تهیه-برگر-با-گوشت-بوقلمون-در-خانه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.