مواد لازم برای 4 نفر :
برنج : 3 پیمانه
آلبالوی بدون هسته: 300 گرم
مرغ بدون استخوان: 300 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
شکر : 2 قاشق غذاخوری
نمک، زعفران و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را چند ساعت قبل در مقداری آب سرد و نمک خیس کنید و بعد از آن دم کنید.
مرغ را جداگانه با یک عدد پیاز، با شعله کم و دو لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا سرد شود بعد به قطعات مورد نظر برش بزنید. بهتر است برش های مرغ به صورت کبریتی باریک باشد.
پیاز را از آب مرغ در بیاورید و آب مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید. نصفی از آب مرغ را در یک تابه بریزید و آلبالوهای بدون هسته را به آن اضافه کنید. بگذارید کمی آب مرغ کشیده شود، مرغ ها را به آلبالو اضافه کنید و باقی آب مرغ و نصف استکان زعفران دم کرده را به تابه بیفزایید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آب مرغ کاملاً به خورد آلبالوها برود و کاملاً آب مخلوط کشیده شود.
در این حین برنج هم دم کشیده است. مواد را با هم مخلوط نکنید چون ظاهر بد شکلی پیدا می کنند موقع کشیدن برنج را جدا بکشید و مواد آلبالو را روی برنج بریزید تا طعم آن از بین نرود و روی آن را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.