طرز تهیه مرغ با بیسکویت
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت روزیاتو: در مواد لازم این دستور پخت، خمیر آماده بیسکوئیت وجود دارد که می توانید از سوپرمارکت های بزرگ یا فروشگاه هایی که مواد و وسایل قنادی دارند، تهیه کنید.
مواد لازم:
- ۶ قاشق غذاخوری کره
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- نصف پیمانه آرد
- ۳ پیمانه آب مرغ
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ پیمانه خامه چرب
- ۲٫۵ پیمانه مخلوط سبزیجات نیمه آماده
- ۱ عدد مرغ کوچک پخته و خرد شده
- ۲ رول خمیر آماده بیسکوئیت
طرز تهیه
1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-کره را درون یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.
3- پیاز را افزوده و ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی سبک شود.
4- آرد را بیفزائید و تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
5-در این مرحله باید آب مرغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا همه مواد به طور کامل به خرد یکدیگر بروند.
6- آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
7-پس از اینکه مایع یکدست شد، خامه را بیفزائید و زیر شعله را کم کنید تا به تدریج غلیظ شود.
8- مخلوط سبزیجات و مرغ خرد شده را بیفزائید.
9-سپس آن ها را درون یک پیرکس مستطیلی بریزید.
10-خمیرهای آماده بیسکوئیت را روی مواد بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.
11- پس از خارج کردن از فر، چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/471127/غذای-من-درآوردی-طرز-تهیه-مرغ-با-بیسکویت
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.