نان سیر با مغز پنیر
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت روزیاتو: این نان ها بسیار خوشمزه بوده و می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه سس فلفل، کچاپ یا هر نوع سس دلخواه خود آن را خورده و از طعمش لذت ببرید.
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم خمیر آماده پیتزا
- ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
- ۳ حبه سیر رنده شده
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. سپس آن را به ۸ نوار باریک و مساوی برش دهید.
3-نوارهای خمیری را از طول کشیده و از عرض، پهن تر کنید.
4-داخل نوارهای خمیری، پنیر موزارلا بریزید. سپس آن ها را ببندید تا پنیرها داخل خمیر پوشانده شوند.
5- سپس به شکل پریتزل آنها را فرم دهید و درون سینی فر بچینید.
6-کره ها را آب کنید. درون کره آب شده، سیر و جعفری خرد شده بریزید و هم بزنید.
7-مخلوط کره را روی سطح نان بمالید.
8-پنیر پارمسان را روی آن ها بریزید و سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن ها کاملا طلایی شود.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/461582/نان-سیر-با-مغز-پنیر
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.