طرز تهیه پیتزا میگو اسپایسى
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
طرز تهیه پیتزا میگو اسپایسى
مواد لازم ( براى دو نفر ) برای پیتزا میگو اسپایسى :
خمیر پیتزا | دو عدد |
شاه میگو | بیست عدد |
سویا سس | یک قاشق غذاخورى |
آویشن | یک دوم قاشق غذاخورى |
سیر | دو حبه |
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده | به میزان لازم |
سس گوجه تند | چهل گرم |
قارچ درشت | شش عدد |
بیکن | ده برش نازک |
پنیر پیتزا | شانزده قاشق غذاخورى |
چیلى فلکس | یک دوم قاشق مرباخورى |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخورى |
فلفل دلمه و پیازچه خرد شده و نخودفرنگى | سه قاشق غذاخورى در صورت تمایل |
طرز تهیه پیتزا میگو اسپایسى :
میگوها را همراه سویا سس و سیر رنده شده، کمى نمک و فلفل سیاه براى چهار تا پنج ساعت مرینیت مى کنیم.
بیکن را خرد کرده و در تابه بدون روغن تفت مى دهیم تا روغن آن خارج شود، سپس میگوها را اضافه کرده و سرخ مى کنیم.
سینى فر را با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را روى آن مى گذاریم، روى خمیر سس مى زنیم، میگوها و بیکن را روى آن مى چینیم، مى توانید میگوها را خرد کنید، چیلى فلکس مى پاشیم، قارچها را ورقه اى خرد کرده و نصف آن را روى خمیر مى گذاریم، در صورت تمایل سبزیجات را اضافه کرده، سپس پنیر را اضافه کرده و مجدداً بقیه قارچ ها را مى چینیم، روى پنیر کمى آب مى پاشیم تا پنیر پیتزا کش دار شود.
در فر که از قبل با دماى دویست درجه گرم کرده ایم، تقریباً پانزده تا بیست دقیقه قرار مى دهیم تا خمیر پخته و پنیر طلایى شود. نوش جان.
گردآوری : بخش آشپزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.