طرز تهیه – ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت سوران: انواع فست فودها همیشه طرفداران خاص خود را دارند، اگرچه جزو دسته غذاهای مضر هستند، اما نمی توان از آنها گذشت. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ همبرگر گوشت و قارچ پرطرفدار را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- قارچ 200 گرم
- گوشت (چرخ کرده) 400 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- سبزی (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک) 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- پنیر چدار به میزان لازم
- سیر 2 حبه
- پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
- پودر موسیر 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
1-ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.
2-پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود (حدودا 1 ساعت).
3-گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید ، پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.
4-ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.
5-پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.
6-پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا 2 ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.
نکات:
1-توجه داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگز شما خشک و غیر قابل مصرف میشود (برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.)
2-در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.
3-میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/459207/طرز-تهیه-ساندویچ-همبرگر-گوشت-و-قارچ-در-خانه
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.