آشپزی

طرز تهیه دلمه بِه

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

پخت دلمه به, درست کردن دلمه به

طرز تهیه دلمه بِه

 

طرز تهیه دلمه به :

پياز و گوشت چرخ كرده و زردچوبه و فلفل سياه يک قاشق رب را تفت دادم، لپه خيس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را يک ساعت خيس كردم ١٠ دقيقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (كشمش، زرشك، گردو خرد شده) هركدام در صورت تمايل، را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و كمی تفت بدهيد.

 

سر بِه را جدا كنيد داخل آن را با قاشق چايخوری آرام خالی كنيد  (طوری كه به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر كنيد و سرش را بگذاريد. و سپس داخل سس بگذاريد.

 

طرز تهیه سس دلمه به :

پياز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ كنيد و فلفل و نمك و كمی پودر دارچين، آلو خيس خرده، مقداری از بِه را كه از داخلش خارج كرديد، سركه و كمی شكر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه كنيد آب بريزيد تا سس بجوشد. بِه هاي پرشده را داخل سس بگذاريد (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ٤٥ دقيقه بپزد، موقع سرو كمی جعفری خرد شده روی بِه بريزيد.

 

نکته برای تهیه دلمه به :

* وقتي به را خالي كرديد داخل كمي سركه و آب بگذاريد تا سياه نشود.

* می توانيد سبزی را هم داخل مواد بريزيد و سرخ كنيد.

 

گردآوری : بخش آشپزی

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا