آشپزی

طرز تهیه شامی با سس انار

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

 

شامی با سس انار,طرز تهیه شامی با سس انار

طرز تهیه شامی با سس انار

 

یک گزینه بسیار خوشمزه و بی نظیر برای ناهار و شام شما عزیزان، حتما حتما امتحان کنید.

 

مواد لازم برای تهیه شامی با سس انار :

گوشت چرخ شده  400 گرم 
پیاز رنده شده و آب گرفته  یک عدد بزرگ 
 تخم مرغ دو عدد 
 تره 200 گرم 
جعفری و گشنیز خردشده چهار قاشق غذاخوری
آردنخودچی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
گلپر ساییده یک قاشق مرباخوری
سیر رنده شده  دو حبه

 

طرز تهیه شامی با سس انار:

تمام مواد را به غیر از تره که صد گرم را نگه دارید و کنار بگذارید و با هم خوب ورز بدهید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا سبزی ها بخورد گوشت برود. بعد داخل تابه روغن بریزید و این مواد شامی را به شکل کتلت و یا هر شکلی که دوست دارید سرخ کنید.

 

مواد سس :

داخل تابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید آن صد گرم تره را داخل آن سرخ کنید. یک قاشق رب گوجه بریزید و خوب تفت بدهید.

 

سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید و کمی با مواد تفت بخورد سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید و دو لیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاید. بعد شامی های سرخ شده را داخل آن بچینید تا آرام آرام بجوشد و کاملا بپزد بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نان و ترشی نوش جان کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی


منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/dinner1-pomegranate-sauce1.html

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا