آشپزی

با کلاس ترین بادمجان های دنیا!

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله آشپزی مثبت: این رول‌های بادمجان مخصوصا با این سس پستو طعم زندگی می دهد. این غذا یک غذای آسان و بسیار هیجان‌انگیز با بادمجان است. آن را از دست ندهید.

رول بادمجان با سس پستو

مواد لازم برای 2 نفر

  • 2 عدد بادمجان
  • 4 ق س قارچ ریز خرد شده
  • 2 ق س ریحان خرد شده
  • 2 ق س پنیر پارمسان
  • 2 حبه سیر رنده شده
  •  2  /1 پیمانه پنیر ریکوتا
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • مقداری روغن

مواد لازم برای سس پستو

  • 5 حبه سیر رنده شده
  • 1  پیمانه پنیر پارمسان
  • 2 پیمانه ریحان
  • 1 پیمانه روغن‌زیتون
  • 1 پیمانه گردوی خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

1.  ابتدا بادمجان‌ها را شسته و  پوست بگیریدطوری که قسمت‌هایی از پوست روی بادمجان‌ها بماند. حالا بادمجان‌ها را به‌صورت لایه‌های نازک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برش‌های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را کنار بگذارید.

2. در یک کاسه مناسب قارچ خرد شده را با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر ریکوتا، سیر و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید. حالا یک قاشق از مخلوط را داخل برش‌های بادمجان بگذارید و سپس آنها را لوله کنید. بادمجان‌های لوله‌ای را داخل سینی فر بچینید.

3. حالا باید سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. سس را داخل یک کاسه بریزید و  بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را روی بادمجان‌های لوله‌ای بریزید.

4. قالب را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود، سپس سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا می‌توانید غذا را سرو کنید.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/266112/با-کلاس-ترین-بادمجان-های-دنیا

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button