گوشت را به روش کُرهای ها سرخ کنید
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
وب سایت سوران: این دستور از آن طعم های متفاوت است که من خیلی دوست دارم. میتوانید این گوشت را با چلو یا سبزیجات پخته یا تفت داده، مثل گل کلم و بروکلی و کلم بروکسل، هویج و کلم پیچ و کدو سبز و یا نخود سبز و لوبیا سبز و و فلفل دلمه ای سرو کنید.
مواد لازم:
- پیاز چه (خرد شده(برای روی خوراک)) 1 دسته
- شکر قهو ه ای (یا شیره خرما یا انگور (با توجه به ذائقه تون)) 1/4 فنجان
- روغن (کنجد) 1 ق غ
- سس سویا 1/4 فنجان
- گوشت (چرخ کرده و کم چربی) 500 گرم
- سیر (له شده) 3 حبه
- فلفل قرمز (پرک (باتوجه به ذائقه)) 1 تا 1/2 ق چ
- زنجبیل (تازه ، رنده شده) 1/2 ق چ
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1-گوشت را در روغن کنجد سرخ می کنیم.
2-سیر را در دقیقه آخر اضافه می کنیم و تفت میدیم.
3-روغن گوشت رو جدا می کنیم و بقیه مواد رو به گوشت اضافه می کنیم.
4-کمی می پزیم و با برنج یا سبزیجات سرو می کنیم. پیازچه خوردشده رو موقع سرو روی گوشت میریزیم.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/483892/گوشت-را-به-روش-کُرهای-ها-سرخ-کنید
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.