آشپزیآموزش

سوپ انار

sanar

مواد لازم:برای ۵ نفر

سبزی خرد شده(نعناع، تره، جعفری، اسفناج، گشنیز):نیم کیلو

گوشت چرخ کرده: 350   گرم

برنج: یک و نیم پیمانه

لپه: یک و نیم پیمانه

پیاز سرخ کرده: یک و نیم پیمانه

چغندر قند: یک عدد

آب انار:  4   پیمانه

زعفران: یک و نیم  قاشق مربا خوری

نمک و فلفل : به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

 بلغور، لپه، نیمی از برنج، چغندر قند و آب را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم می پزیم.

بعد نیمی از سبزی را به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت دیگر بپزد.

گوشت چرخ شده را با باقیمانده سبزی مخلوط کرده و به صورت کوفته های ریز در آورده و به سوپ اضافه می کنیم. بعد از نیم ساعت پیاز داغ را اضافه می کنیم.

زمانی که سوپ کاملاٌ پخت، آب انار را به آن اضافه می کنیم. با نعناع داغ و زعفران ساییده شده روی سوپ را تزیین می کنیم.

 

ارزش مواد غذایی این سوپ در هر ۱۰۰ میلی گرم:

آهن   شصت و یک دهم میلی گرم

پروتئین       پنج و یک     گرم

ویتامین B1  سه صدم میلی گرم

ویتامین B2  دو صدم میلی گرم

ویتامین B3  نوزده صدم میلی گرم

ویتامین C    یک و بیست صدم  میلی گرم

ویتامین E    هشت صدم میلی گرم

کالری صد و چهارده و هشتاد و سه صدم ژول

کلسترول    یازده و چهل و هشت صدم میلی گرم

امتیاز شما به این مطلب
خیریه سلام | موسسه حامیان سلامت کودکان
تبلیغات

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button