اُملت سیب زمینی؛ غذای مکزیکی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
ماهنامه سفره ایرانی: اگر از طرفداران املت هستید دیگر وقت آن رسیده که یک نوع املت جدید را نیز امتحان کنید. پس با ما همراه شوید و با طرز تهیه املت مکزیکی آشنا شوید.
بیتا منوچهری
- سیب زمینی: 2 عدد
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- تخم مرغ (کمی زده شده): 6 عدد
- پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
- برگ جعفری (خرد شده): یک قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
1. ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید. مقداری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیب زمینی ها را (حدود 20 دقیقه) در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
2. سپس آنها را از ظرف خارج کرده و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سیب زمینی و پیاز تفت داده شده، تخم مرغ های کمی زده شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
3. مقداری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و مواد را در آن بریزید. پس از این که تخم مرغ کمی خودش را گرفت پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید.
4. در ظرف را بگذارید تا املت بپزد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز کمی برشته و طلایی شود. املت را با برگ جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/482680/اُملت-سیب-زمینی-غذای-مکزیکی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.