پیتزای مرغ با سس تریاکی، بدون خمیر
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد لازم:
- ۸ عدد ران مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۲ قاشق غذاخوری آب
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری رنجبیل رنده شده
- یک سوم یک بروکلی متوسط
- یک چهارم یک پیاز سفید، خلالی
- ۲ قاشق غذاخوری ذرت
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
- نوارهای باریک از نوری (اختیاری)
طرز تهیه:
1-کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.
2- استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید.
3-سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید. آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.
4-مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید.
5-روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید.
6-پیتزای شما آماده است. در صورت تمایل می توانید روی آن را با نوارهای باریک از ورقه های جلبک تزئین و سرو نمایید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/509431/پیتزای-مرغ-با-سس-تریاکی-بدون-خمیر
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.