طرز تهیه یک سوپ برای پاکسازی بدن در فصل بهار
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
پاکسازی بدن در فصل بهار با یک سوپ خوشمزه
برای پاکسازی بدن در فصل بهار بهتر است از غذاهای سبک مانند سوپها بهره برد. در این مقاله طرز تهیه یک سوپ را به شما آموزش می دهیم که با آن بتوانید بدن تان را پاکسازی کنید.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران با اشاره به طرز تهیه سوپی ساده مناسب فصل بهار برای پاکسازی بدن از مواد زائد گفت: بهتر است در فصل بهار از غذاهای سبک مانند سوپها بهره برد چرا که مصرف سوپ ها در فصل بهار کبد را پاکسازی کرده و به سلامت بدن کمک میکند.
وی درباره تدابیر پاکساری در فصل بهار اظهار داشت: بهار فصل کمخوری است، پرخوری در بهار زمینه ساز بیماریهای آزاردهنده و عود بیماریهای خفته است، شربت آبلیمو و “موهیتو” نوشیدنیهایی مناسب برای فصل بهار هستند.
وی افزود: بهار فصل نوشیدن سکنجبین است و بهتر است جرعه جرعه نوشیده شود. البته مخلوط کردن سکنجبین در آب جوش و خوردن ناشتای آن میتواند اثراتی مفید برای بدن داشته باشد.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: بهتر است در فصل بهار از غذاهای سبک مانند سوپها بهره برد. جو پوست کنده یک پیمانه، جعفری یک پیمانه، گشنیز یک پیمانه، رب انار شیرین یک قاشق غذاخوری، رب انار ترش یا آبلیمو یک قاشق غذاخوری، هویج متوسط 2 عدد، روغن زیتون یک قاشق غذاخوری، نمک و فلفل به میزان لازم و زعفران 2 رشته ریخته شود. این سوپ یک ترکیب ساده ولی پرفایده برای برداشتن بار مواد زائد از کبد است چرا که ترکیبات آن مواد مانده در مجاری کبدی را به سمت مجاری خروجی سوق می دهند.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطر نشان کرد: از این سوپ روزی 2 تا 3 پیاله میتوانند مصرف کنند, همراه با این سوپ نان مصرف نکنند و 2 ساعت قبل تا 2 ساعت بعد از آن نیز چیزی نخورند؛ ترجیحاً گوشت یا آب گوشت به آن اضافه نکنند اما اگر آب گوشت اضافه کردید پیاز یا زردچوبه فراموش نشود.
منبع : tasnimnews.com
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.