خورش چغاله بادام
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
آموزش پخت خورش چغاله بادام
طرز تهیه خورش چغاله بادام ویژه بهار:
با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما طرز تهیه خورش چغاله بادام را در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید برای تهیه خورش نوبرانه چغاله بادام…
مواد لازم برای خورش چغاله بادام :
گوشت خورشتی |
400 گرم |
پیاز سرخ شده |
1 عدد متوسط |
چغاله بادام |
200 گرم |
نعنا و جعفری خرد شده |
300گرم |
نمک و فلفل و ادویه | به میزان لازم |
آبغوره | به میزان لازم |
آب | 4 لیوان |
طرز تهیه خورش چغاله بادام:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خورش چغاله بادام خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و 10دقیقه صبر کنید تا خورش چغاله بادام قوام بیاد .
حال خورش چغاله بادام که بسیار هم خوش طعم هست آماده شد نوش جان.
چند نکته برای تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه:
1–می توانید برای تهیهی خورش چغاله بادام به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.
2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار خورش چغاله بادام کمی رب گوجه نیز بزنید.
3-اگر از همان ابتدای خورش چغاله بادام نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.
4 – هنگام پخت خورش چغاله بادام به جای آب نارنج از آب غوره نیز می توان استفاده کرد.
5- خورشت چغاله بادام را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.
گردآوری: بخش آشپزی
منبع:
http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/trzthyh1-sauce-chghalhalmonds.html
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.