طرز تهیه شیرینی جبنیه
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه شیرینی جبنیه (لقمه های پنیری سرخ شده)
مواد لازم برای شیرینی جبنیه :
آرد سفید | دو پیمانه و دو قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
خمیرمایه | ۲ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۱/۲ پیمانه |
شیرخشک | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیرخامه ای | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱قاشق غذاخوری (البته من خودم اضافه کردم) |
نمک | یک پنس |
طرز تهیه شیرینی جبنیه :
همه مواد را داخل غذاساز ریخته و دستگاه را روشن می کنیم تا جایی که مواد خمیر شوند و یک جا جمع شوند اگر شل بود یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید یعنی تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
خمیر را خوب ورز می دهیم اگر غذاساز ندارید همه مواد را با دست مخلوط و خوب ورز می دهید.
بعد مواد را روی میزکار با وردنه باز می کنیم به قطر دو سه میل قالب می زنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده را می چینیم و روی آن را می پوشانیم به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم سپس داخل روغن شناور سرخ می کنیم.
بعد از سرخ شدن نان ها را هم می توانیم عسل بمالیم یا اینکه داخل شربت بیندازیم.
تهیه شربت :
۲ لیوان شکر را با ۱ لیوان آب گذاشتم بجوشد و نصف لیوان گلاب و ۲ قاشق زعفران دم کرده و کمی هل و یک قاشق آبلیمو اضافه کردم و گذاشتم خنک شود و شیرینی های سرخ شده را در شربت خنک انداختم.
گردآوری: بخش شیرینی پزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.