سوپ مرغ و چغندر؛ عاشقش می شوید
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
دستور تهیه:
1. ابتدا سبزیجات را آماده کنید. پیاز را از وسط دو نیم کنید و خلالی خرد کنید.
2. سپس حبه های سیر را پوست گرفته و خرد کنید. ساقه های کرفس را هم خرد کنید.
3. یک عدد کلم قرمز را نصف کرده و همانند تصویر خرد کنید. خرد شده کلم باید به اندازه ۴ پیمانه باشد.
4. سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی و نازک خرد کنید.
5. سپس هویج ها را درست مثل سیب زمینی ها به شکل خلالی خرد کنید.
6. چغندرها را پوست گرفته و مثل سیب زمینی خلالی خرد کنید. در این جا از ۲ عدد چغندر بزرگ (حدود ۴ پیمانه) استفاده شده اما بهتر است ۳ عدد چغندر کوچک استفاده کنید. چون چغندرهای کوچک شیرین تر هستند.
7. اکنون که تمام سبزیجات آماده شده اند شروع به پخت سوپ می کنیم.
8. روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید.
9. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پیازها را در روغن زیتون تفت می دهیم تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند.
10. سپس سیر و کرفس را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
11. باقیمانده سبزیجات چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
12. نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه می کنیم.
13. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم. (اگر دوست داشته باشید می توانید به جای آب مرغ آب سبزیجات اضافه کنید) و منتظر می شوید تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.
14. زمانی که سوپ در حال پختن است می توانید مرغ را آماده کنید. روی مرغ ها کمی نمک و فلفل بزنید، داخل تاوه کمی روغن زیتون بریزید و مرغ ها را داخل تاوه قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب تاوه را ببندید تا مرغ ها بپزد.
15. بعد از این که مرغ آماده شد آن را با چنگال ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.
16. بعد از این که سبزیجات پخته شدند شوید تازه، سرکه سیب و آب لیمو را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز کمی هم نمک به آن بزنید.
17. اکنون سوپ ما آماده است روی آن را با خامه ترش و کمی شوید تازه تزئین کرده و میل کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.