طرز تهیه آش گوجه سبز
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مواد مورد نیاز:
- گوجه سبز: 1 کیلوگرم
- برنج (خیس شد9: 200 گرم
- گوشت چرخ کرده: 250 گرم
- لپه (خیس شده): 75 گرم
- لوبیا قرمز (خیس شده): 75 گرم
- پیاز (خلالی خرد شده): 2 عدد
- سبزی آش (خرد شده): 1 کیلوگرم
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
- نعنا خشک: 2 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع: به میزان لازم
1. لوبیا قرمز را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم پز شود، بعد لپه را به آن افزوده و به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس برنج، گوشت چرخ کرده (از قبل با مقداری روغن، سیر و کمی پیاز تفت دهید)، سبزی آش (مخلوطی از تره، جعفری، نعنا و گشنیز)، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برنج نیم پز شود.
2. گوجه سبز را به مواد اضافه کرده و به پخت ادامه دهید.
3. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و پیاز را به همراه مقداری روغن درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس آن را به همراه نعنا خشک به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد و همه مواد پخته شود.
4. آش آماده شده را درون ظرفی بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/562883/طرز-تهیه-آش-گوجه-سبز
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.