آشپزی

اسپیرال سبزیجات؛ پیش غذایی که دلتان نمی‌آید آن را بخورید

با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :

مجله سرآشپز: دلتان می خواهد یک پیش غذا یا میان وعده سالم و زیبا داشته باشید که از نگاه کردن به آن لذت ببرید و دلتان نیاید آن را بخورید؟ در این مطلب طرز تهیه اسپیرال سبزیجات را به شما آموزش داده ایم که همه را به هیجان می اندازد.

مواد مورد نیاز:

  • کدو سبز: 2 عدد
  • هویج: 2 عدد
  • پنیر خامه ای گیاهی: یک دوم پیمانه
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • کره گیاهی: 20 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • نان تست: 12 عدد

 

اسپیرال سبزیجات

 

روش پخت:

1. نان را روی سطح صافی قرار داده و به وسیله گوشت کوب روی آن بکوبید تا تخت و ضخیم شود. سپس با کاتر گرد به قطر 7 سانتی متر روی آن برش بزنید. (تمام نان ها را به همین ترتیب آماده کنید.)

2. روی هر دایره از نان تست به وسیله کاردکی به صورت نازک، پنیر خامه ای بمالید.

3. قالب های مافین را با مقداری کره گیاهی چرب کرده و نان آغشته به پنیر خامه ای را از سمتی که پنیری نباشد، داخل غالب قرار داده و با دست داخل قالب حالت دهید.

4. هویج پوست کنده و کدوی با پوست را به صورت نوارهای نازک برش بزنید.

5. یک نوار هویچ را روی سطح صافی قرار داده و یک نوار کدو را در انتهای نوار هویج و روی تقریبا 2 سانتی متر از برش خمیر قرار دهید و از سمت هویج شروع به رول کنید. (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

6. داخل هر نان یک رول سبزیجات داخل قالب مافین قرار داده و روی آن را به وسیله قاشقی مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل بپاشید.

7. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد.


منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/562817/اسپیرال-سبزیجات-پیش-غذایی-که-دلتان-نمی‌آید-آن-را-بخورید

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

لینک منبع

امتیاز شما به این مطلب
پرده آماده دارکوب

مطالب پیشنهادی

دکمه بازگشت به بالا