2 غذای ترکیهای، با ذائقه ایرانی
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش آشپزی همراه باشید :
مافین لاهماجون
مواد لازم خمیر:
- شیر: 1 پیمانه
- ماست: 110 گرم
- روغن زیتون: 80 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- خمیر مایه: 10 گرم
- شکر: 1 قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- آرد: 4 الی چهار و یک دوم پیمانه
مواد لازم میانی:
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- پیاز درشت (خرد شده): 1 عدد
- فلفل سبز (ریز خرد شده): 2 عدد
- گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
- گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 1 عدد
- برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- فلفل قرمز: به مقدار لازم
- زیره: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- مواد اضافه: زرده تخم مرغ
1. ابتدا برای تهیه خمیر تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را در ظرفی قرار داده، روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و در محلی گرم بگذارید تا ور بیاید.
2. در این فاصله برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید و گوشت چرخ کرده و پیاز را در آن تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، برگ جعفری خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
3. گلوله های کوچکی از خمیر جدا کنید و کمی کف دست خود پهن کنید، مقداری از مواد میانی را وسط هر یک از آنها قرار داده و لبه های کناری را کمی جمع کنید.
4. آنها را به حفره های قالب مافین انتقال داده و با برس، زرده تخم مرغ زده شده را روی آنها بمالید. پس از گذشت 15 دقیقه آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی (خرد شده): 500 گرم
- پیازچه (ریز خرد شده): 90 گرم
- برنج: 3 پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
1. برنج را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. پیازچه ها را ریز خرد کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
3. پیازچه ریز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید. گوشت سرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت و پیازچه سرخ شده را کف قابلمه قرار دهید.
4. برنج را که در آب جوش کمی پخته و آبکش کرده اید روی مواد بریزید. کمی آب و روغن روی برنج بریزد. پس از این که آبش کشیده شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید پلو دم بکشد، سپس سرو کنید.
منبع:
http://www.bartarinha.ir/fa/news/564164/2-غذای-ترکیهای-با-ذائقه-ایرانی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.