طرز تهیه بلالوت یا بلالیت
با مجله اینترنتی گلثمین در یک مطلب تازه از آموزش شیرینی پزی همراه باشید :
طرز تهیه بلالوت یا بلالیت، دسری هندی
دسری با ریشه هندی که سالها است آشنای سفره جنوبی ها شده و به عنوان صبحانه یا به عنوان خوراک اصلی در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده پخته (تخته) سرو می شود، مخصوصا برای اعیاد فطر و قربان بیشتر مرسوم هست.
مواد لازم برای بلالوت یا بلالیت :
ورمیشل | نصف بسته |
شکر | 1/4 پیمانه یا بیشتر بسته به ذائقه |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران | به میزان لازم |
طرز تهیه بلالوت یا بلالیت :
ابتدا ورمیشل را داخل آب جوش می ریزیم تقریبا دو سه دقیقه کافی است باید سفت باشد برداریم چون شکر آب می اندازد و ورمیشل شفته می شود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن مقداری شکر می پاشیم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط می کنیم تا شکر با تمام ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاریم دم بکشد تقریبا ده دقیقه تا یک ربع کافی است، بعد خاموش می کنیم و آماده است. من عاشق آن ته دیگش هستم که کاراملی شده با شکر.
طرز پخت بلالوت یا بلالیت
گردآوری: بخش شیرینی پزی
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای شیرینی پزی
مجله اینترنتی گلثمین آرزوی بهترینها را برای شما دارد.